hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan yksittäisen verkkosivun tai kokonaisen sivuston sijoituksia hakukoneiden (esimerkiksi Google, Bing, Live Search, Yahoo!) hakutulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja tai sanapareja käytettäessä.

HAKUKONEOPTIMOINTI - Näkyvyyttä kotisivuille

Tavoitteena on yleensä saada kyseinen verkkosivu hakutulosten kärkeen ja hakijat napsauttamaan kyseistä linkkiä. Lisäksi pyritään parantamaan sivuston sijoituksia myös ennalta arvaamattomilla sanapareilla tai täsmälauseilla.

AVAINSANOJEN SIJOITTELU

Hakusana tai avainsana on sellainen sana tai sanapari, jolla kävijä etsii haluamaansa. Meidän tehtävämme on sijoittaa oikeat sanat oikeille paikoille, jotta sinun sivustosi menestyy sitä sanaa haettaessa.

TULOSTEN SEURANTA

Hakukoneoptimointia on syytä seurata ja sitä varten luomme tarvittaessa ilmaisen Google Analytics -tilin. Seuranta antaa ajankohtaista tietoa sivuston toimivuudesta sekä suosittuussijoituksesta.

KÄVIJÄTILASTOT - GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics mahdollistaa kävijätilaston tarkistuksen päivän tarkkuudella. Kävijätilasto kertoo mm. tavallisen mainoskampanjan, AdWords -kampanjan tai muun mainoksen toimivuuden välittömästi.


Hakukoneoptimointiin liittyvää

GOOGLE ADS

Google Ads mainostusohjelma mahdollistaa täsmämainonnan haluamallasi päiväsummalla. Adsin voit aloittaa ja päättää silloin, kun itse haluat.

WEB AUDITOINTI

Web auditointi paljastaa miksi sivustosi ei tuota ja häviää kilpailussa ja miten se saadaan tuottamaan ja voittamaan!

Lue lisää Web auditoinnista

 

Kysy lisää, soita 044 0100 826 tai lähetä spostia tomasons@tomasons.fi tai täytä lomake.


Täytä kentät ja valitse LÄHETÄ. Palaamme asiaan nopeammin, kuin uskotkaan.